dürdane

Dürdane koos ervoor om mee te doen voor zowel de eigen besparing als het milieu. “Als je met besparen toch het milieu nog kan ontzien is dat toch prachtig.”

Ze was erg tevreden over het hele traject. De communicatie met Led Up verliep goed en het keukentafel gesprek zorgde voor veel duidelijkheid over het project. Wat konden we verwachten, dat was voor ons belangrijk om te weten en dat kwamen we allemaal te weten.

Het plaatsen van de zonnepanelen verliep goed en de kabels binnen zijn prima aangelegd en afgewerkt. Ze zag er tegen op hoe die kabel door het huis zou gaan lopen, maar dat is echt alles meegevallen.

De communicatie met de monteurs verliep goed. Alles was duidelijk wat ze steeds gingen doen en alles verliep goed. Ze werken erg netjes en natuurlijk heb je wat stof en gruis, maar ze doen hun best om het zo netjes mogelijk achter te laten.

dürdane

Het grootste voordeel vindt Dürdane dat ze nu zelf energie maakt. Daarmee bezuinigt ze op haar energierekening en spaart ze het milieu ook. Ze is heel benieuwd naar de energierekening komend jaar. Dan kan ze goed zien hoeveel de zonnepanelen opgeleverd hebben. De app heeft ze nog niet gebruikt, maar ze wil wel de tijd nemen om zich daarin te verdiepen.

Nadelen kan Dürdane niet noemen, ze vond alles goed gegaan en ze raadt iedereen die ze spreekt aan om ook mee te doen met dit project. Ze vertelt dat er veel mensen geïnteresseerd zijn om mee te doen.