de dag van installatie

Foto Led Up bus

Led Up heeft met u een datum afgesproken voor de installatie. Op deze dag komen de Led Up monteurs naar uw woning. De monteurs hebben een verklaring omtrent gedrag en hebben bedrijfskleding aan. De hoofdmonteur zal samen met u de installatie bespreken.

Foto Steiger

De monteurs moeten buiten en binnen uw woning komen. Er wordt gebruik gemaakt van een steiger. Hier kunt u last van hebben bij het in en uitgaan van uw woning. Daarnaast plaatsen de monteurs valbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat ze veilig op uw dak kunnen werken.

foto meterkast

De monteurs moeten ook in uw meterkast iets aanpassen. Het kan zijn dat u even geen stroom heeft.

foto kabel

Er zullen ook gaten geboord worden. Op verschillende plaatsen. Ondanks dat de monteurs een stofzuiger bij zich hebben. Zal u daar altijd wat last van hebben. U kunt de monteurs helpen. Door ervoor te zorgen dat de ruimtes waar de monteurs moeten zijn leeg zijn.  Dan zijn de monteurs sneller klaar en heeft u minder last van stof.

foto zolder

De omvormer komt op zolder. De zolder moet dus goed bereikbaar zijn voor uw monteur. Vaak bewaren bewoners kwetsbare en dierbare spullen op zolder. Zorgt u er voor dat deze niet in de weg staan. Dan weten we zeker dat er geen schade ontstaat. U kunt dan zo snel mogelijk gaan genieten van uw nieuwe zonnepanelen!