Beryldijk

Jan koos voor het zonnepaneelproject van Kom het dak op, omdat hij er graag financieel op vooruit wilde gaan. Hij en zijn vrouw zijn gepensioneerd en wilde graag wat over houden om leuke dingen van te doen. Daarvoor zocht hij naar besparingen en die vond hij bij project “Kom het dak op”.

De communicatie vond Jan prettig verlopen. Via de HuurdersAdviesRaad Roosendaal werd hij benaderd om mee te doen en toen hij “ja” zei kreeg hij een goede uitleg van Led Up. Dat vond hij ruim voldoende.

Met de monteurs vond hij het gezellig. Door het slechte weer heeft hij ze aangeboden om binnen te eten en koffie te drinken. De communicatie over de werkzaamheden verliep goed.

BeryldijkHet grootste voordeel van het project vindt Jan het financiële voordeel. Hij vertelt dat ze altijd zuinig proberen te doen voor zover dat kan als je nog comfortabel wil leven. Nu zit hij wat ruimer in de mogelijkheden. Jan vertelt: “Gisteren zat ik achter de laptop en toen kwam het overzicht van de energie van vorige maand binnen, dan zie je meteen wat je terug gaat krijgen!”

Nadelen heeft Jan niet ervaren. Hij vond het traject goed gecommuniceerd en de installatie prettig verlopen.